Kalibratie van geluids-en trillingsmeetapparatuur
Calibration of sound and vibration equipment
Etalonnage et vérification acoustique - vibrations
Kalibrierung Schall und Schwingungs Messtechnik
Geluid en Trilling
T+31(0)30-8797979
info@sonorkalibratie.nl
® Alle rechten voorbehouden SONOR Kalibratie 2017
Wie zijn wij
Ervaring
Fabienne Salama en Jan Zwart, een team met meer dan 60 jaren ervaring in services en kalibratie van geluid en trilling meetappparatuur.

Historie
In 2008 hebben wij de accreditatie voor het kalibreren van geluidsmeetapparatuuur verkregen.
Door de vele vragen betreffende de mogelijkheid ten aanzien van de kalibratie van versnelling/trillingsopnemers hebben wij hierop in 2012 gewerkt aan het verkrijgen van de accreditatie voor trilling en dit is gelukt. Vanaf september 2012 kunnen wij u ook daar meehelpen.
Elk jaar investeren wij om meer merken en meer type meetappartuur te kunnen kalibreren.

Local
SONOR Kalibratie is het enige laboratorium in de Benelux die merk onafhankelijk geluids- en trillingsmeetapparatuur geaccrediteerd kan kalibreren volgens IEC/ISO 17025.
Omdat wij locaal zijn  kunnen wij, in overleg, u een zeer korte doorlooptijd van kalibratie aanbieden.Trend en herkalibratie
Wij bewaken de status van uw apparatuur en dragen zorg voor een tijdige, door u gekozen termijn, (her)certificering.

One stop shopping
Door nauwe samenwerking met andere kalibratie laboratoria in Nederland kunnen wij elk type instrument welke niet bij SONOR Kalibratie kan worden behandeld, extern voor u laten kalibreren. Uw voordeel : u heeft maar één aanspreekpunt nodig voor kalibratie van al uw instrumenten.

Transport
Heeft u geen mogelijkheden om uw instrumenten te versturen of heeft u geen verpakkingsmateriaal bij de hand? Geen probleem  wij laten desgewenst uw instrumenten onverpakt ophalen en terugbezorgen door onze koeriersdienst.