Over ons

Het team

 

Koen van der Nat
Koen van der Nat
Directie
Eugène
Eugène de Beer
Management

Leon
Leon Eilders
Kalibratie Manager

Paul
Paul Smit
Kalibratie Manager

mark
Mark Trooster
Kalibratie Technicus

Arnold
Arnold Timmers
Kalibratie Technicus

Karin

Karin van Houten
Kwaliteitsmanager

JanZ
Jan Zwart
Adviseur

Fabienne

Fabiëne Salama
Adviseur

Historie

Fabienne Salama en Jan Zwart, een team met meer dan 60 jaren ervaring in services en kalibratie van geluid en trilling meetappparatuur. In 2008 hebben wij de accreditatie voor het kalibreren van geluidsmeetapparatuuur verkregen. Door de vele vragen betreffende de mogelijkheid ten aanzien van de kalibratie van versnelling/trillingsopnemers hebben wij hierop in 2012 gewerkt aan het verkrijgen van de accreditatie voor trilling en dit is gelukt. Vanaf september 2012 kunnen wij u ook daar meehelpen. Elk jaar investeren wij om meer merken en meer type meetappartuur te kunnen kalibreren.

Lokaal

SONOR Kalibratie is het enige laboratorium in de Benelux dat merkonafhankelijk geluids- en trillingsmeetapparatuur geaccrediteerd kan kalibreren volgens IEC/ISO 17025. Door onze centrale ligging kunnen we u, in overleg, een zeer korte doorlooptijd van kalibratie aanbieden.

Trend en herkalibratie

Wij bewaken de status van uw apparatuur en zorgen voor een tijdige, door u gekozen termijn, van (her)certificering.

One stop shopping

Door nauwe samenwerking met andere kalibratielaboratoria in Nederland kunnen wij elk type instrument dat niet bij SONOR Kalibratie kan worden behandeld, extern voor u laten kalibreren. U heeft daardoor maar één aanspreekpunt voor kalibratie van al uw instrumenten.

Transport

Heeft u geen mogelijkheden om uw instrumenten te versturen of heeft u geen verpakkingsmateriaal bij de hand? Geen probleem wij laten desgewenst uw instrumenten onverpakt ophalen en terugbezorgen door onze koeriersdienst.